IncogBand2015

Incognito otvara novu sezonu Musicology Barcaffè Sessions

Predvodnici britanske esid džez scene, grupa Incognito, nastupiće 28. septembra u klubu Novi Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, kao prvi izvođač nove sezone Musicology Barcaffè Sessions. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i DDtickets prodajnim mestima, kao i online.

Više od benda u tradicionalnom smislu, Incognito je stalno promenljiv kolektiv muzičara što rezultira dinamičnim muzičkim entitetom, koji obuhvata širok spektar stilova i kultura. Incognito donosi naelektrisanu atmosferu i muzičko majstorstvo kao savršenu koncertnu proslavu više od 30 godina stvaranja. Na repertoaru je njima specifična mešavina soula, džeza i fanka, fuzija sa pesmama koje obuhvataju njihove klasične rane numere, instrumentali, kao i odabrani kaveri. Očekujte da će ovo biti spektakularna noć, uz omiljene Incognito pesme i hitove koji pune plesni podijum, kao što su ‘Always There’ ili ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’.

Ove planetarne zvezde su i prvi izvođači nove sezone Musicology Barcaffè Sessions, koja će trajati od 28. septembra, pa sve do maja 2018. godine.

“Ove godine dovodimo imena koja čak ni ja nisam mogao da zamislim da ćemo uspeti da dovedemo na intiman klupski koncert. U pitanju su zaista veliki izvođači, koji su navikli na veće prostore i upravo to je čar Musicology Barcaffè Sessions. Velike zvezde su vam na dohvat ruke. Uskoro ćemo saopštiti i koja imena su u pitanju”, kaže driektor festivala, Miša Relić.

Musicology Barcaffè Sessions je događaj za sve one sa istančanim ukusom. A u ovako intenzivno muzičko iskustvo idealno se uklopa šoljica kafe vrhunskog kvaliteta. Prepustite se uživanju u najboljim notama i ukusu Barcaffè espresso kafe.