Sanya D Rio 2

Grupa Sanya D Rio u Madlenianumu

 

U Operi i teatru Madlenianum, u petak, 3. februara, od 20.30 časova, biće održan gostujući koncert pod nazivom “Nostalgično putovanje” grupe SANYA D RIO.

Grupa Sanya D Rio (do nedavno publici poznata pod imenom Rio) je nakon veće pauze objavila svoj novi CD – treći po redu pod imenom „Novo jutro“ i snimila spot za istoimenu pesmu.

Činjenica da se ove godine navršava deset godina od postojanja grupe navela ih je da se to u 2017. godini obeleži jednom malom koncertnom turnejom po Srbiji i regionu (Kulturnim centrima, pozorištima…)

„Nostalgično Putovanje“ Sanya D Rio – Najlepše pesme peva za Vas  je ime pod kojim će se održati prvi veliki gostujući koncert u petak, 3. februara, u Operi i teatru Madlenianum, a nakon toga i serija koncerata u Srbiji i regionu na kojima će se pored jednog broja autorskih pesama izvoditi Ex-Yu pesme u novim aranžmanima, koje su posebno prilagođene za koncept ElectroAcoustic i ambijentu pozorišta.

Po svojim specifičnim obradama pesama i originalnoj interpretaciji Sanje Dumonjić, grupa je već u ranijem periodu postala prepoznatljiva.