EXIT Main Stage

Domaće zvezde poručuju: EXIT je više od festivala

EXIT festival počinje za svega osam dana, a sa svih strana sveta pristižu pohvale i ovogodišnjem programu, te dodatnom, nultom danu kada na tvrđavu u sredu 5. jula dolaze Kilersi i Jeff Mills! Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama samo do 30. juna!

Među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun i Dixon, Nina Kraviz, Jesus and Mary Chain, Rag’n’Bone Man, Hardwell, Jake Bugg, The Damned, Princess Nokia, Red Axes i još stotine drugih. Globalni mediji poput Gardijana, Mirrora i Voguea oduševljeni su programom nazivajući ovogodišnje zvezde “blokbuster hedlajnerima”, a velika potvrda stigla je i od BBC-a, koji je pre nekoliko dana napisao: “Ovakav program govori za sebe i EXIT čvrsto svrstava među najbolje festivale sveta”. Nestrpljenje raste i među domaćim poznatim ličnostima, koje su za ovogodišnji EXIT složne u oceni – očekuje nas specijalno, veći i jače izdanje nego ikad.

Svoj dolazak na festival najavila je naša velika glumica Anica Dobra koja je istakla da je veliki fan Kilersa, a popularni radijski tandem iz Novog Sada Daško i Mlađa potvrdio je da će da „džedže“ na tvrđavi svih pet dana, dok poznati DJ Marko Nastić i programski direktor Play radija Nemanja Kostić opisuju program EXIT festivala kao najbolji do sada!

https://youtu.be/M-Y1Tt9KdH8

Naš poznati glumac Viktor Savić naročito se raduje eksplozivnoj satnici mts Dance Arene: „Ove godine na EXIT dolaze stvarno svi živi! Meni je Dance Arena je poseban doživljaj, jer je to mesto gde dolaze broj jedan di džejevi na svetskoj sceni, tamo se stalno nešto dešava i živim za tih pet dana. Ove će godine EXIT izgleda nadmašiti i sam sebe“.

Perjanica domaće, ali i svetske klupske scene Tijana Todorović ističe da često ne znamo šta imamo: “EXIT festival treba posetiti zbog toga što je specijalan, verujte mi na reč. Ljudi koji žive ovde i ne putuju često, ne odlaze na muzičke festivale po svetu, često možda i ne cene dovoljno posebnost EXIT festivala”, zaključuje Tijana i dodaje: “Ako verujete nekome ko se 17 godina bavi muzičkim biznisom i poslednje tri je na turneji širom sveta, verujte mi da je EXIT zaista vrlo, vrlo poseban”.

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama samo do 30. juna!

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni Guarana No Sleep festival. Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.