deset godina moondance a u akakdemiji 28

Deset godina Moondance-a u Akakdemiji 28

Jubilarnu, desetogodišnjicu postojanja, užički sastav Moondance, obeležiće nizom koncertnih promocija, od kojih će beogradska biti održana u Klubu AKADEMIJE 28, ovog petka, 22. novembra, sa početkom od 22h, uz slobodan ulaz.

U pitanju je promocija njihovog drugog studijskog albuma, pod nazivom “Tell your boss to shut the fuck up!” koji je već pobrao odlične ocene od strane kritike. Obzirom da su u postavi Moondance odlični instrumentalisti i vanserijski vokalni solista Nebojša Milutinović, koga je šira javnost upoznala tokom prve sezone kultne emisije “3K DUR”, reč je o grupi koja svoj kvalitet najbolje prikazuje na koncertnim nastupima. Na ovom albumu koji odiše kombinacijom roka, fanka, soula i grandža, gostovali su mnogi poznati užički muzičari, a od 10 pesama koje album sadrži, devet je na engleskom.

Nebojša Milutinović (gitara/vokal), Miloš Skoković (bas gitara), Ljubodrag Vukadinović (klavijature) i Aleksandar Vasiljević (bubanj) će na ovom koncertu, pored kompozicija sa novog albuma, izvesti kako strane tako i domaće rok klasike.