SN mapa

Bogat program Supernatural festivala

U nedelju, 21. aprila sedmi po redu Supernatural festival će se održati u Supernatural parku na Adi Huji od 12-20 časova. Bogat program će fanovima Supernatural festivala pored dobre zabave pružiti i kvalitetan ekološki i edukativni program. Na festival je dozvoljeno uvođene životinja i kućnih ljubimaca.

Muzički program Supernatural festivala 2013:

– 12:00 do 13:45: Dečiji program Hor Čarolija , Minja Subota i Dobrica Erić

– 14:00: DJ Filip

– 14.45: ZAA

– 16:00: DJ Javier Reyes

– 16:55: Kanda Kodža i Nebojša

– 18:30: Block Out

“Rosa Zelena učionica”:

– 12:45 Dečiji program Mjuziklaža radionica

– 14:30 Revitalizacija eko sistema Ade Huje panel diskusija – Goran Trivan – sekretar Sekretarijata za životnu sredinu grada Beograda, Stojan Nikolić – predsednik opštine Palilula, Dragana Milovanović – Republička direkcija za vode i koordinator sa Međunarodnom komisijom za zaštitu reke Dunav (ICPDR), Mandl Benedikt – tehnički ekspert za učešće javnosti i komunikacije Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav, Branisalv Božovi, inžinjer geologije, Aleksandar Ližajić, kompanija Dekonta, WWF

-15:30 Eko turizam na Dunavu, panel diskusija – Sabina Meigel, Donau Buro, Gordana Plamenac – direktor Turističke organizacije Srbije, Dejan Veselinov – direktor Turističke organizacije Beogradav i Boris Čamernik, generalni sekretar „Danube Competence Center“.

– 17:00 Kultura hrane, prezentacija međunaordnog filmskog festival Kinookus

Za sve vreme trajanja festivala, posetioci će moći da se upoznaju sa vodećim ekološkim organizacijama, projektima i ljudima Srbije kroz program GREEN COMMUNITY; na ZELENOJ PIJACI organizovana je prezentacija i degustacija autentičnih i organiskih proizvoda Srbije; u PLASTENIKU je organizovana izložba cveća i začinskog i lekovitog bilja, kao i javni čas hortikulture; uz eksperte iz LOA – Lige Ornitologa Srbije, na OSMATRAČNICI svi zainteresovani imace priliku da posamtraju ptice Dunava.

[info]Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu BESPLATNO a sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom krstu Beograda.

– Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara

– Ulazak za roditelje sa decom tokom čitavog trajanja festivala je slobodan.[/info]