st louis band1

BitefArtCafe vikendom

Grupa Kal nastupa po prvi put u BitefArt Cafe-u, večeras, 25. aprila, a za sutra uveče spreman je dupli program – Stand up Srđana Dinčića i svirka grupe Makao, dok je subota rezervisana za St. Louis bend.

ČETVRTAK 25.4. 22h

Koncert grupe KAL

Po prvi put u klubu BitefArtCafe nastupiće  domaća world music atrkcija, bend Kal – urbani romski bend.

Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n”Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku.

Dovoljno je reći da su svirali na festivalima poput Roskildea u Danskoj, Fuzion Festivala u Berlinu, Pepsi Sziget Festivala u Budimpešti kao i na domaćem EXIT Festivalu.

Producent oba njihova albuma je Mike Nielsen, poznat po saradnji sa najvećim svetskim muzičkim atrakcijama poput sastava: Underworld, Snow Patroll, The Cure, Jamiroquai, Snow Patroll itd.

Cena karte: 300 dinara

LookerWeekly magazin Slobodna zona 2023 baner

PETAK 26.4.

Od 21h  Stand Up with Srđan Dinčić

Kada se rodio imao je 3,5 kg, sad ima oko 90 kg. Dakle, vrlo napredna beba. Smisao za humor nasledio od babe, a ko ga je video kako igra fudbal posvedočiće da je i tu malo povukao na babu.

Od 23h Makao

Oni sviraju hitove, oni lome binu, oni šalju pozitivne vibracije, oni se penju na šankove, oni vas pomeraju!

SUBOTA 27.4.  od 23h

St. Louis – bend koji od klupske svirke pravi koncert!

Ako želite da čujete kako Valerie i Only girl zvuče kada ih izvodi muški vokal, trubu u najneobičnijim aranžmanima, perkusije čiji ritam vam oduzima kontrolu nad kukovima… repertoar koji je osveženje na našoj klupskoj sceni, subota je pravo veče za vas.