fbpx

Velika novogodišnja akcija Arhipelaga

Izdavačka kuća Arhipelag na kraju godine i u susret desetoj godišnjici od svog osnivanja nagrađuje članove Kluba čitalaca Arhipelag i one koji će to postati tokom predstojećih praznika Velikom novogodišnjom akcijom Svi praznici u jednoj akciji. Čitaoci će moći da izaberu novogodišnji poklon ili više takvih poklona od 20. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine.

Za članove Kluba čitalaca Arhipelag Arhipelag je pripremio u toku akcije Svi praznici u jednoj akciji specijalne i neodoljive popuste za 32 knjige poznatih srpskih i svetskih pisaca. Popusti se kreću u rasponu od 40 do 72%. Za čitaoce je pripremljen još jedan novogodišnji poklon: čitaoce koji kupe tri knjige u ovoj akciji treću, najjevtiniju knjigu dobiće besplatno.

Popuste čitaoci mogu ostvariti u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili e-maila: klub@arhipelag.rs.

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih deset godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

More Stories
Da PMS ne bude vaš neprijatelj