Pet jezika ljubavi fin

Tajna ljubavi koja traje

Šta se dešava sa ljubavlju nakon venčanja? Kako da otkrijemo svoj primarni jezik ljubavi? Fenomen zaljubljivanja… Pet profila jezika ljubavi za parove – za njega i nju… Sve to u knjizi Pet jezika ljubavi  otkriva Geri D. Čepmen, koju možete naći u izdanju Nove knjige plus.

Sposobnost komunikacije, toliko isticana kao najveća prednost ljudi, često je glavni kamen spoticanja i koren mnogih problema. U ljubavi je to još izraženije, jer kako kaže jedan renomirani američki psiholog, “ako ne govorite istim ljubavnim jezikom kao vaš partner, mala je verovatnoća da ćete se razumeti”.

I kako onda savladati taj jezik ljubavi, veštinu od koje mnogo toga zavisi?

Da li postoji jedan univerzalni jezik, koji razumeju svi ljudi, bez obzira na poreklo, kulturu, navike? Geri Čepmen, autor knjige Pet jezika ljubavi tvrdi da ga mogu naučiti svi, ali samo ako su spremni da gledaju, slušaju i uče…

Čepmen navodi da se u praksi retko događa da parovi na početku imaju isti emocionalni jezik, pa su nesuglasice, nerazumevanje i konflikti normalna pojava. Ako se izražavamo samo na sopstvenom jeziku ljubavi naše poruke često će biti pogrešno interpretirane i druga strana neće razumeti šta želimo da joj kažemo.

Roman Gerija D. Čapmena Pet jezika ljubavi, koji otkriva tajnu ljubavi koja traje,  možete naći u svim bolje snabdjevenijim knjižarama u Srbiji u izdanju Nove knjige plus ili poručiti putem sajta www.novaknjiga.com.