Sjajna letnja prilika

Poklon akcija Izdavačke kuće Alnari i Eveline Cosmetics

Opuštanje na plaži najlepše je uz dobru knjigu. Ipak, ne zaboravimo ni na pravilnu zaštitu od jakih sunčevih zraka! Pronašli smo sve što vam je potrebno za letnju vrelinu, pa vam ovom prilikom predstavljamo dva od četiri hit naslova Izdavačke kuće Alnari koji su na specijalnoj akciji – kupovinom bilo kog od njih, na poklon dobijate mleko za sunčanje Eveline Cosmetics…

U okviru poklon akcije “Spremni za leto”, izdavačka kuća Alnari i Eveline Cosmetics spremili su pravo letnje iznenađenje za sve kupce Alnarijevih hit naslova!

Kako biste imali sve što je potrebno za pravo uživanje na jakom letnjem suncu, uz jedan od četiri naslova na akciji, dobićete na poklon Eveline Sun Care SPF 15 ili SPF 25 mleko za sunčanje!

Akcija traje od 1. juna do 30. juna, odnosno dok traju  zalihe, u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, a važi i za kupovinu putem sajta Izdavačke kuće Alnari.

Ovom prilikom, za vas izdvajamo dva od četiri letnja hita Izdavačke kuće Alnari:

 

Rebeka Čans, Loše devojke

Sudbina će još jednom pokazati svoju ćudljivost i poigrati se sa četvoro izuzetnih ljudi, preplićući njihove živote na sasvim neočekivan način.

Amber je supermodel – mlada, lepa i uspešna – i naizgled ima sve u životu. Međutim, tajni porok koji je sve jače obuzima preti da je povede mračnom stazom.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Skaj radi kao plesačica u noćnom klubu i očajnički želi da promeni svoj život, ali ne pronalazi način – sve dok joj jedan klijent ne predloži nešto krajnje neobično.

U isto vreme, slavni glumac Džo Džefris dobija ultimatum od svoje verenice, koji ga primorava da se suoči sa svojim problemom seksualne zavisnosti ili da zauvek izgubi voljenu.

Petal Gold, razmažena kćerka čuvene rok zvezde, sasvim je ubeđena da je zvezda u usponu i ne okleva da se suprotstavi bilo kome ko joj se ispreči na željenom putu ka uspehu.

Kada se njihovi životni putevi ukrste, strast, ljubomora, izdaja i osveta zauvek će promeniti Amber, Skaj, Džoa i Petal. Ipak, za neke od njih ova igra će možda biti preteška – pa čak i smrtonosna.

 

Lindzi Kelk, Volim Holivud

Anđela Klark ima sve. Živi u Njujorku, ima posao iz snova u popularnom magazinu i dečka koji je obožava. Novi novinarski zadatak vodi je u Holivud kako bi intervjuisala zgodnog britanskog glumca Džejmsa Džejkoba. Oduševljena, Anđela sa drugaricom Dženi kreće na zapadnu obalu Pacifika i sanja o Rodeo Drajvu i koktelima na plaži Malibu. Uskoro saznaje da život slavnih u Holivudu i nije tako glamurozan kao što se čini. Kada paparaci uslikaju Džejmsa i Anđelu u nezgodnoj pozi, Anđela ni kriva ni dužna postaje glavna tema holivudskih tračeva. Može li da ubedi šefa, prijatelje, a posebno dečka, da ne veruju svemu što piše u novinama?

Druga dva naslova koja možete da kupite u okviru poklon akcije Izdavačke kuće Alnari i kozmetike Eveline Cosmetics su Ljubav i privrženost i Mislim na tebe.