Radionica za popravku oblaka Book cover

Promocija knjige „Radionica za popravku oblaka“ Dušana Teodorovića

Promocija knjige „Radionica za popravku oblaka“ Dušana Teodorovića biće održana u sredu, 19. juna u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).Govoriće autor pesama Dušan Teodorović, urednik izdanja Nikola Čuturilo i recezent Jelena Lengold, a prisustvovaće i brojni prijatelji koji su učestvovali na realizaciji ovog jedinstvenog izdanja. 

Knjiga „Radionica za popravku oblaka“ je objavljena kao izdanje Multimedia Books. Ispraćena je audio book CD-om na kojem naši poznati glumci Hristina Tatić, Milica Mihajlović, Voja Brajović, Danijela Vranješ, Branislav Trifunović, Jelena Ćuruvija, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Goran Jevtić i Nada Macanković čitaju stihove Dušana Teodorovića uz muziku koju je komponovao i odsvirao Nikola Čuturilo.  

„Radionica za popravku oblaka“ je treća zbirka pesama za decu Dušana Teodorovića. U ovoj radionici, mali oblaci postaju veći i hrabriji, a jedan doktor leči ostarele dimnjake koji kašlju, Dobri čarobnjak nas uči gde da pronađemo smeh, a iz daljine se čuje koncert za klavir, orkestar i mačku.

U radionici ima mesta za svakoga – za miševe koji nose kimona, vrapce u školi letenja, za Džonija šnaucera i Simu mrava. Radionica je mesto za decu i decu u odraslima, koji ne žele da napuste čarobni svet mašte.

Knjiga „Radionica za popravku oblaka“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni.