Knjiga Svet oko nas (poklon akcija)

Četvrta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za petak, 13. septembar je Svet oko nas – autor Gojko Božović. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana –  Svet oko nas!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Knjiga Svet oko nas predstavlja evropske gradove u novoj srpskoj pripoveci. Priče u ovoj antologiji iznutra otkrivaju raznolika lica savremenih evropskih gradova.

Na mapi pripovedanja ove tematske antologije ukazuju se Pariz i Beč, Venecija i Prag, Firenca i Trst, Minhen i Bukurešt, Rejkjavik i Oksford ili Oslo.

U središtu ovih priča jeste slika grada. Ona se oblikuje postupno, u sadejstvu novijih i starijih slojeva, iskustva i kulture, istorije i proživljenih uvida. Iz tih slika oblikovanih u novoj srpskoj pripoveci nastaje moguća mapa pričanja.

Autori priča u ovoj antologiji su: Vida Ognjenović, Mirjana Pavlović, Milisav Savić, Jovica Aćin, David Albahari, Vladislav Bajac, Milan Đorđević, Mihajlo Pantić, Jelena Lengold, Mileta Prodanović, Vladimir Tasić i Laslo Blašković.

Antologija priča 140 strana; Format: 14×21 cm; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-61-4

Cena: 720 dinara

*Knjigu na poklon dobila je Ina Stankovć.