fbpx

Berza igračaka

JP „Beogradska tvrđava“ i Klub ljubitelja igračaka organizuju, po drugi put, berzu igračaka na Beogradskoj tvrđavi i to 25. maja od 10 do 15 časova u parku Kalemegdan, kod fontane „Borba“. Pored razmene, kupovine i prodaje igračaka koja nije namenjena samo deci, već i odraslima, glavna aktivnost biće usmerena i na humanitarnu akcija. Cilj berze je da se prikupi što više igračaka za decu u okviru akcije „Srce za decu“ , kao i za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

U akciji će uzeti učešća i deca iz Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – Dnevni boravak Stari grad.

U isto vreme, na Muzičkom paviljonu održaće se dečje radionice Jumping Clay u kojima će deca učiti osnove tehnike modeliranja i moći da naprave svoje kreacije. Jumping Clay je najinovativnija, najnetoksičnija i najdivnija glina na svetu. Uz pomoć instruktora deca će učiti osnove modelovanja 25. i 26. maja i 1. i 2. juna. Prva radionica traje od 10 do 12 časova, a druga od 12 do 14 časova. U radionici mogu da učestvuju i roditelji.

 [info]Prijavljivanje na e-mejl decja.radionica@beogradskatvrdjava.co.rs. Prilikom rezervacije potrebno je dostaviti: ime i prezime osobe koja učestvuje u radionici, kontakt telefon, kao i datum i vreme radionice u kojoj želite da učestvujete.[/info]

More Stories
Predstavljen program 24. Festivala autorskog filma