fbpx

Uživo sa crvenog tepiha

 

Modna elita okupiće se i ove godine na Met Gala večeri  Metropoliten muzeja, a  E! će preneti uživo atmosferu sa crvenog  tepiha svim ljubiteljima pop kulture širom sveta uz emisiju “Uživo sa crvenog tepiha” (Live From The Red Carpet), uz uključenja sa više lokacija, ali i uz praćenje dešavanja na društvenim mrežama. Emisija  Live From The Red Carpet emituje se u ponedeljak 2. maja u 01:30 iza ponoći, a repriza je u utorak 3. maja u 17:30.

Najveća imena sveta zabave i mode intervjuisaće ekipa E! kanala:  Đulijana Rančić, Zana Roberts Rasi, Olivia Kulpo, Džon Vudžek, Ket Sadler, Zuri Hol. Informacije sa društvenih mreža prenosiće Britani Hampton a E! News Facebook strana imaće LIVE prenos određenih segmenata, kao i sajt www.eonline.com.  Na svim mrežama može se pratiti hashtag  #Eredcarpet.

Posebno će biti  zanimljiva emisija Fashion Police: The 2016 Met Gala (“Modna policija sa Met Gala 2016”) koja se emituje u četvrtak 5. maja u 21:00 na E! kanalu. Voditeljka i producent  Melisa Rivers,  Brad Goreski, Tim Gan, kao i specijalni gosti Margaret Čo i NeNe Lejks, na zabavan način izdvojiće najinteresantnije modne kombinacije.  Svi komentari emisije mogu se postaviti i pratiti na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Facebook uz hashtag #FashionPolice.