Ladies night uz osveženje i poklone u

SJAJAN PROVOD ZA DAME UZ KOMEDIJU „BAŠ SAM LEPA“

 

Drage dame, sjajan provod očekuje vas u bioskopimaCineplexx u četvrtak 3.maja od 20 časova, naLadies night događajuspecijalno namenjenom vama! Pokloni, osveženje i urnebesna komedija„Baš sam lepa”garantuju odličnu zabavu! Karte za Ladies night događaj uveliko su u prodajina blagajni bioskopa!

Naše drage gošće uživaće u ukusu ohlađenogFuze tea-asa ukusom manga, a najsrećnije dame obradovaćemo poklonima kozmetičke kućeAFRODITA.U saradnji saGigatronom, Remington će obradovati sve posetioce događaja  vaučerom za popust,dok će tri dame u svakom bioskopu sa najviše sreće dobiti napoklon po jedan uređaj. Za vaš izgled pobrinuće se i frizerski saloni Češalj i makaze, koji će najsrećnije dame u Beogradu nagraditipoklon vaučerima za feniranje.

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

https://youtu.be/BFk6G5xpWUI

 

Ovaj Ladies night je događaj koji se ne propušta, jer se svaka dama bar na trenutak osećala kao i naša glavna junakinja! Garantujemo vam odličan provod, vrhunsku zabavu i poklone koji će oduševiti i najizbirljivije dame! Karte za Ladies nightifilm „Baš sam lepa”  uveliko u prodajina blagajni bioskopa! Vidimo se!