Jakov Simović Premijera Leo Da Vinči 10.03. Cineplexx Delta City 7174

Na premijeri filma Leo Da Vinči: Misija Mona Liza

U subotu 10. marta održana je svečana premijera novog sinhronizovanog filma “Leo Da Vinči: Misija Mona Liza”, u bioskopu Cineplexx Delta City. Usled velikog interesovanja za ovo novo animirano ostvarenje uvedena je još jedna dodatna projekcija istog dana, a svi mališani učestvovali su pre filma u posebno tematskim osmišljenim kreativnim radionicama, kvizu znanja “Potraga za blagom”, Face paintu, poklonima partnera premijere i dečjem koktelu.

Svi prisutni fotografisali su se sa glumcima koji su potpisivali postere iz filma koje im je poklonio 2i Film. Premijeri su pored velikog broja mališana prisustvovali i poznate ličnosti među kojima su bili Leontina, Srđan Čolić Mobi Dik, Milena Marić, Milan Kalinić i drugi.

I deca i odrasli su uživali u ovom novom animiranom ostvarenju, u nezavisnoj italijanskoj produkciji, a svoje oduševljenje nakon projekcije podelili sa nama. Pre početka filma od 15h u foajeu bioskopa organizovan je poseban tematski program koji odgovara tematici filma sa idejom da se deci i roditelji predstave kreativni načini za ispunjavanje slobodnog vremena, sticanje veština i sposobnosti dece. Tako su deca mogla da učestvuju u radionici Beo Art House koji je poklonio vaučera za radionice kao poklone iznenadjenja, radionici avimodelarstva aero kluba Modelar , zatim kvizu “Potraga za blagom” koju je posebno za ovu priliku osmislio Outrun i face paintingu. U sali su mališace obradovali partneri projekcije koji su najsrećnijima dodelili poklone Politikin zabavnik, Pika Pau ekološke pametne igračke, majice i šolje sa jedinstvenim Škrabac ilustracijama, Zlatiborac bojanke, majice i postere iz filma.

Na kraju obe premijerne projekcije se ispred velikog platna najzahtevnijoj publici, deci, poklonila ekipa filma: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković, kao i Srđan Čolic i Milan Krunić, Livada produkcija, koji su odmah zatim nastavili druženje sa glumcima.

Nakon genijalne popodnevne avanture snagu smo povratili u foajeu gde je poslužen Dečji koktel koji je za ovu priliku obezbedio Zlatiborac, Knjaz Miloš i Domaće kiflice.

Svi oni koji su propustili premijerne projekcije mogu pogledati film već od četvrtka, 15. marta u bioskopima u distribuciji 2i Film.