fbpx

Muzika za novi film Tima Bartona

FLORENCE + THE MACHINE su objavili pesmu WISH THAT YOU WERE HERE za novi film Tima Bartona – „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ koji u domaće bioskope stiže 29. septembra.

Florens Velč je izjavila da je još pre šest godina pokušala da stupi u kontakt sa Bartonom, čiji je veliki poštovalac. Prilika za saradnju se ukazala tek nedavno, te su zajedno napravili pesmu za film „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“. Pesma Wish That You Were Here govori o tome kako je ljubav putovanje i rizik, a naći će se na odjavnoj špici filma.

Film „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ rađen je prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine. Glavni junak je šesnaestogodišnji Džejkob, čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. U Džejkobove ruke dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. U procesu istaživanja napuštenih soba i hodnika razrušene kuće, postaje mu jasno da ta deca nisu bila samo čudnovata, već da su možda su s razlogom bila izolovana na napuštenom ostrvu i koliko god to delovalo neverovatno, možda su nekako još uvek živa.
„Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ u bioskope širom Srbije stiže 29. septembra, a za pojedine bioskope karte su već u prodaji.

More Stories
Icona Vulcano – superauto iz Šangaja