Ladies night Zaslepljeni

Ladies night uz romantičnu dramu „Zaslepljeni”

Ladies night uz romantičnu dramu „Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar od 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš od 20 časova.

Pripremite se za najdirljiviju ljubavnu dramu godine. Nezaboravan provod uz sjajnu romantičnu priču očekuje sve dame i njihove pratioce. Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina „Lepa i srećna”, dok one sa više sreće očekuje poklon paket proizvoda HIMALAYA. Poklone iznenađenja za najsrećnije dame u svim bioskopima Cineplexx pripremili su i frizerski saloni, dok Epigenia Wine & Tapas Bar poklanja večeru za dvoje u svakom bioskopu Cineplexx u Beogradu.

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova “Krv i kost”, “Na ivici” i dr.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Ulaznice za Ladies night i film „Zaslepljeni” su u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Film se nalazi u distribuciji FAME Solutions distributerske kuće.