fbpx

KANAL SCI FI NAJAVLJUJE KONAČNU OLUJU NOVIM FILMOM  

SCI FI i The Asylum najavili su film TORNADO AJKULA 6  (SHARKNADO 6) koji će biti finalno poglavlje kultne franšize, u kojoj igraju: Ian Ziering, Tara Reid, Cassie Scerbo, Vivica A. Fox i Judah Friedlander.  Naš heroj Fin (Ziering) borio se sa ajkulama po celom svetu a u poslednjoj avanturi on će se boriti sa ajkulama na novom nivou – uz putovanje kroz vreme. Celokupna glumačka postava biće objavljena naknadno, a poslednji nastavak filma imaće premijeru na leto 2018.

U poslednjim scenama filma  TORNADO AJKULA 5, Fin je prikazan kako luta sam na Zemlji koja je uništena. Sada, u nastavku, on mora da putuje nazad kroz vreme da zaustavi ajkulu koja je sve započela.  Da li će Fin i njegova ekipa moći sve da isprave i spasu svet još jednom?

Prvi film u serijalu prikazan je premijerno na kanalu SCI FI 2013. godine i od tada je stvorio brojne reakcije širom sveta, kreirajući poseban status među fanovima.  Franšiza je takođe poznata i po brojnim gostujućim ulogama, među kojima su bili: Fabio, Bret Michaels, Tony Hawk, Clay Aiken, Olivia Newton John, Andy Dick, Perez Hilton i Geraldo Rivera.

U produkciji The Asylum, TORNADO AJKULU 6 režiras Anthony C. Ferrante, na osnovu originalnog scenarija Scotty Mullen-a.  Predstojeći film će “zapljusnuti” SCI FI kanale u preko 100 zemalja, uključujući  Veliku Britaniju, Evropu, Australiju, Južnu Ameriku i Bliski Istok, odmah nakon premijere u SAD-u.

More Stories
Dan domaćeg filma u DKC-u