The Detail 01
DTL1_EP101_D1_SW_0154.JPG

JAKE I ODLUČNE ŽENE U ODELJENJU ZA UBISTVA

Prva sezona kriminalističke dramske serije DETEKTIVKE premijerno na kanalu DIVA od utorka, 24. aprila u 22:00. Dve epizode emitovaće se 24.04, a zatim slede premijere po jedne epizode svakog utorka.

Detektivke je uzbudljiva serija sa jakim ženskim likovima o ličnom i profesionalnom životu tri policijske inspektorke koje rade u Metropolitan policijskoj stanici.

Detektivka Jacqueline ‘Jack’ Cooper (Shenae Grimes-Beech, poznata po seriji 90210) je operativac sa poznavanjem života na ulici, ima izoštrene instinkte i haotičan privatni život, koji ako ga ne obuzda, može da joj ugrozi karijeru. Njena mentorka je detektivka Stevie Hall (Angela Griffin, Coronation Street) veoma iskusna u ispitivanjima osimnjičenih, ali koja takođe ima veoma komplikovan privatni život. Sve ih nadgleda velikodušna šefica, inspektorka Fiona Currie (Wendy Crewson, Room, Saving Hope) koja radi prekovremeno da bi njihovi nedeljni rasporedi bili rasterećeni i da bi se spasile od stresa koliko je moguće.

Svaka epizoda ove nove detektivske serije ima pojedinačan zaplet koji rešava ovaj ženski trio. Uz pomoć svojih kolega, grubog narednika sa burnom prošlošću i uglađenog ambicioznog detektiva koji je naklonjen tehnologiji, ovo odeljenje za ubistva posvećeno rešava sve slučajeve i to veoma uspešno. Međutim, kada se ponovo otvori stari slučaj koji ima i ličnu povezanost sa detektivkama, nakon što se počinilac sada prikazuje kao nova žrtva, detektivi dobijaju težak zadatak.

Najnovija serija  Detektivke u utorak, 24. aprila u 22:00 na kanalu DIVA. Posle premijere uz dve epizode slede pojedinačne epizode utorkom u istom terminu.