fbpx

Filmski naslovi koji će vam ulepšati avgust!

Za savršen kraj leta očekuju nas brojna filmska ostvarenja, a mi smo izdvojili četiri iz studija “Sony Pictures” koje svakako morate pogledati! Treći nastavak animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” u bioskope stiže od 2. avgusta, akcioni triler “Pravednik 2” sa Denzelom Vošingtonom u glavnoj ulozi od 16. avgusta, za bioskopska sedišta publiku će prikovati horor “Slendermen” od 23. avgusta, dok od 30. avgusta na velikom platnu bićemo u prilici da gledamo epsku priču “Alfa”, čija je radnja smeštena u poslednje ledeno doba.

“Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” na repertoar bioskopa stiže od 02. avgusta na radost brojnih mališana i njihovih roditelja. U trećem nastavku omiljena porodica čudovišta kreće na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu. Animirani film “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” sinhronizovan je na srpski jezik.

Nakon četiri godine čekanja, publika će konačno imati priliku da pogleda akciono ostvarenje reditelja Antona Fukve, sa dvostrukim oskarovcem Denzelom Vošingtonom u glavnoj ulozi!  Reč je o filmu “Pravednik 2” (The Equalizer 2) u kom Denzel ponovno glumi Roberta Makola, junaka i borca za pravdu. Priča o uroti i osveti s puno akcije i odličnom glumačkom ekipom ovog leta, ostaviće publiku bez daha u bioskopima. “Pravednik 2” na repertoaru bioskopa naći će se od 16. avgusta.

Radnja horo filma “Slendermen” dešava se u malom gradiću u Masačusetsu gde četiri učenice srednje škole izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slender Mena. Kada jedna od njih misteriozno nestane, devojke počinju da sumnjaju da se radi o još jednoj žrtvi upravo Slender Mena. “Slendermen” u bioskope stiže od 23. avgusta.

Radnja epske avanture “Alfa” je smeštena u poslednje ledeno doba, pre više od dvadeset hiljada godina, negde na području današnje Evrope. Tokom prvog lova sa najelitnijom grupom lovaca iz svog plemena, mladić doživljava nezgodu i lovci ga ostavljaju da umre. Psihički (i fizički) slomljen, kako bi preživeo, mora da nauči potpuno sam da se snalazi kroz izrazito neprijateljski nastrojenu divljinu. Protiv svoje volje, on spašava usamljenog ranjenog vuka. Neobični dvojac, postaće nenadani saveznici kako bi se obranili od nadolazećih opasnosti i vratili kući pre nego dođe vreme smrtonosne zime…

More Stories
Srećan 70. rođendan, Fredi!