Oskar revija u bioskopima

Favoriti za nagradu Oskar od 26. februara do 4. marta na velikom platnu

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

 

Počela je trka za najprestižniju nagradu sedme umetnosti! Ukoliko želite da ispratite svog favorita zlatne statue, idealna prilika su udobne sale i veliko platno bioskopa Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Ne propustite da na velikom platnu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u periodu od 26. februara do 4. marta, pogledate svoje favorite za nagradu Oskar! U okviru revije filmova nominovanih za prestižnu nagradu, na bioskopskom platnu biće prikazano četrnaest filmova koji su u trci za ovogodišnjeg pobednika u nekoj od selekcija, u terminima od 19:00 i 21:30 časova svakog dana.

Ostvarenje Giljerma del Tora “Oblik vode” vodi po broju nominacija ove godine, ima ih čak trinaest, zatim ratna drama „Dankirk” Kristofera Nolana sa 8 nominacija , film „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju” koji ima 7 nominacija i „Fantomska nit” sa 6 nominacija.

U okviru Oskar revije gledaćemo i „Najmračniji čas”, čiji je glavni glumac, Gari Oldman dobio nagradu Zlatni globus za ulogu u ovom filmu i jedan je od glavnih predendenata za Oskara, zatim drame rađene po istinitim događajima „Ja, Tonja”, koja prikazuje jedan od najvećih skandala u istoriji američkog sporta i „Cena života” sa Kristoferom Plamerom u ulozi milijardera Džon P. Getija.

Pored ovih biće prikazani i filmovi „Skver” , dobitnik Zlatne palme na Kanskom festivalu, istorijska drama „Viktorija i Abdul” i „Blejd Raner 2049” sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi, „Doušnik”, „Skrivena ljubav”, „Lady Bird”,  „Beži”.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs .