fbpx

AMC NAJAVIO PREMIJERE SVOJIH ORIGINALNIH SERIJA

 POVRATAK FEAR-a U PONEDELJAK, 3. JUNA 

POČETAK EMITOVANJA NOS4A2 U ČETVRTAK, 6. JUNA

Internacionalna televizijska mreža, AMC, obradovaće ljubitelje kvalitetnog dramskog programa premijernim emitovanjem jedne od svojih najpopularnijih serija, Fear the Walking Dead, kao i potpuno novom SF horor serijom NOS4A2. Peta sezona post apokaliptične drame počeće u ponedeljak, 3. juna u 4:00 ujutru i repriznom terminu istog dana u 22:00. NOS4A2, nova serija koju svi sa nestrpljenjem očekujemo, stiže na male ekrane u četvrtak, 6. juna u 22:00. 

O seriji Fear the Walking Dead

U 5. sezoni serije Fear the Walking Dead, misija grupe je jasna: pronaći preživele i pomoći da ono što je preostalo od sveta postane malo bolje mesto. Uz nadljudsku odlučnost, Morgan Jones (Lennie James) predvodi grupu vizijom koja je zasnovana na dobroti, zajedništvu i nadi. Svako od njih veruje da će se na taj način iskupiti za greške iz prošlosti. Ali poverenje nije lako steći. Njihova humana misija biće podvrgnuta ultimativnom testu kada se nađu na neistraženoj teritoriji, prisiljeni da se suoče, ne samo sa prošlošću, već i svojim najmračnijim strahovima. To će biti jedini način da otkriju potpuno novi način života, koji će ih zauvek promeniti.

Fear the Walking Dead je #4 najgledanija kablovska serija u SAD-u među odraslima uzrasta 18-49 godina i odraslima 25-54 po Nielsonovom istraživanju. Seriju je producirao AMC Studios, a glavne uloge tumače: Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie GraceJenna Elfman,Alexa NisensonAustin Amelio. Seriju potpisuju izvršni producent Scott M. Gimplei Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicotero.

O seriji NOS4A2

Zasnovan na najpopularnijem romanu Joe Hill-a iz 2013. godine, NOS4A2 prati Vic McQeen, koju glumi Ashleigh Cummings(The Goldfinch), darovitu mladu ženu koja otkriva da ima sposobnost da pronalazi izgubljene stvari. Ova sposobnost navodi je na trag zlog i besmrtnog Charlie Manxa, kog glumi Zachary Quinto, dobitnik nominacije za Emmi® (Star Trek, American Horror Story).Manx je zavodljivi besmrtnik koji hrani svoju mladost dušama dece, a ono što od njih ostane odnosi Božićnu zemlju, ledeno, izopačeno Božićno selo, plod Manx-ove mašte, gde je svakog dana Božić, a neraspoloženje je zakonom zabranjeno. Vic nastoji da nadmudri Manxa i spasi njegove žrtve – a da pri tom ne izgubi svoj um i sama postane njegova žrtva.

Ekipu koja potpisuje serijuNOS4A2predvodi Jami O’Brien(Fear the Walking Dead, Hell on Wheels), Lauren Corrao, ko-predsednik Tornante Television i Joe Hill. Uz Quinto i Cummings, u seriji glume Ólafur Darri Ólafsson(Lady Dynamite) kao Bing Partridge, Virginia Kull (The Looming Tower) kao Linda McQueen, Ebon Moss-Bachrach(The Punisher) kao Chris McQueen i Jahkara Smith(aka Sailor J) kao Maggie Leigh. Seriju producira AMC Studios u saradnji sa televizijom Tornante.

More Stories
Mladost umetnost