fbpx

Zvezdara teatar: Ulaznice za februar u prodaji

U Zvezdara teatru je počela prodaja ulaznica za februar!

“Potrudili smo se da obezbedimo dovoljan broj igranja za naše najtraženije predstave i nadamo se da će većina publike uspeti da dođe do ulaznica”, poručuju iz pozorišta na Zvezdari.

Za predstavu Ljubav u Savamali, Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović obezbedili smo četiri termina. Nemojte propustiti ni predstave Osama – Kasaba u Njujorku, Korešpodenciju, Hipnozu jedne ljubavi, Voz…

Ovog meseca u goste dolaze čak tri predstave!

Predstava Pad, u produkciji Centra za kulturu Svilajnac je na repertoaru 2. februara u 20 časova. Tekst za predstavu napisali su Kokan Mladenović i Branislava Ilić, reditelj je Kokan Mladenović a u predstavi igraju Branislav Trifunović, Jelena Blagojević i Nina Nešković.
Iz Niša nam 19. februara stiže predstava Limunacija, nastala prema tekstu Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića, dok će 22. februara zbog velikog interesovanja ponovo gostovati predstava Beton mahala koju su režirali glumci Branislav Trifunović i Rifat Rifatović.

Podsećamo da se ulaznice za naše predstave mogu kupiti onlajn preko sajta pozorišta i da ukoliko želite nekoga da obradujete, a u februaru često kupujemo poklone za Dan ljubavi, možete kupiti vaučere za predstave Zvezdara teatra.

Zvezdara teatar

Autor fotografija je Nikola Vukelić.