TR 04770rv2

Za tri nedelje virtuelni Džoni Dep „isključuje” čovečanstvo

U kom trenutku će tehnologija prevazići i pokušati da „isključi” čovečanstvo pogledajte 17. aprila u novom filmu „Virtuelna svest”. Publika će biti u prilici da vidi Džonija Depa u napetom trileru u najmračnijem izdanju do sada! Dep glumi istraživača iz bliske budućnosti koji biva „priključen” na Internet čime uspeva da postane „svesna mašina koja prevazilazi granice biologije”.

Dvojica vodećih informatičara, Vil Kaster (Džoni Dep) i njegov prijatelj Maks Voters (Pol Betani) rade na svom tehnološkom čudu, dok se radikalna anti-tehnološka organizacija (R.I.F.T. – Revolucionarna nezavisnost od tehnologije) bori protiv kreiranja sveta u kojem kompjuteri mogu da nadmaše mogućnosti ljudskog mozga.

Dep je na korak da stvori mašinu sa veštačkom inteligencijom i ljudskim emocijama koja može da nadmaši mogućnosti ljudskog mozga. Kontroverzni eksperimenti su ga učinili poznatim ali ujedno i metom radikalnih aktivista koji čine sve da osujete njegov projekat. Ipak, i protiv svoje volje oni mu pomažu da stigne do finalne faze projekta: Dep postaje izvor ljudskih emocija za mašinu! Njegova supruga Evelin (Rebeka Hol) i prijatelj Maks postaju svesni da više ne mogu kontrolisati Vila koji žudi za sve većim saznanjima i moći.

Režiju filma potpisuje oskarovac Voli Fister, slavni direktor fotografije svih najuspešnijih filmova Kristofera Nolana (Betmen trilogija, Memento, Početak). Osim Džonija Depa uloge u filmu „Virtuelna svest“ tumače Morgan Friman, Kejt Mara, Kilijan Marfi, Pol Betani, Kol Hauzer, Džoš Stjuart, Rebeka Hol i Klifton Kolins.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

MCF MegaCom Film u aprilu predstavlja sledeće filmske naslove: Filomena (3. april), Rio 2 (10. april), Nulta teorema (10. april), Virtuelna svest (17. april) i Osveta na ženski način (24. april).