X- men maraton u Beogradu

Da li želite da budete među prvima koji će pogledati najnoviji film o najpoznatijim mutantima –X-men: Apokalipsa i da se pritom prisetite najgledanijih delova iz franšize – X- men: Prva klasa i X-men: Dani buduće prošlosti? Onda, ne propustite filmski X-men maraton 17. maja u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

MCF MegaCom Film distributerska kuća organizuje filmski maraton u okviru kojeg će biti prikazana tri filma iz X-men franšiže, među kojima je i pretpremijera filma X-men: Apokalipsa, čija je premijera zakazana za 19. maj, a karte su već u prodaji.

Filmovi u okviru X-men maratona biće prikazani od 18h i to po redosledu:

X- men: Prva klasa u 18h,
X-men: Dani buduće prošlosti 3D u 20.30h i
X-men: Apokalipsa 3D u 23h

Karte možete obezbediti već danas na blagajni bioskopa.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

X-MEN: PRVA KLASA
Pre nego što su mutanti obelodanili svoje prisustvo na planeti, i pre nego što su postali Profesor X i Magneto, Čarls Zavijer i Erik Lenšer bili su samo dva mladića koja su tek otkrivala svoje neverovatne moći. Pre nego što su postali zakleti neprijatelji, bili su najbolji prijatelji u borbi protiv zla i stradanja. Tokom ove borbe putevi su im se razišli, i započeo je večiti rat između Magnetovog bratstva i polaznika specijalne škole Profesora X. „X-men: prva klasa“ priča o počecima X-men sage i otkriva tajnu najvažnijih događaja iz svetske istorije.

X-MEN: DANI BUDUĆE PROŠLOSTI u 3D-u
X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. Oni se vraćaju u prošlost da bi upoznali sebe iz mladosti, menjaju događaje izi prošlosti kako bi spasili budućnost. Ovo je nastavak filmova „X-men: prva klasa“ i „X-men: poslednje uporište“, u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela.

X-MEN: APOKALIPSA u 3D-u
„X-men: Apokalipsa“ prikazuje sukob među mutantima nakon što prvi ikada stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta sa kojima pokušava da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

Pored Beograđana, i fanovi u Nišu će imati priliku da uživaju u ovoj jedinstvenoj prilici i postanu deo filmskog X-men maratona i to 18. maja u 18h u bioskopu Vilin Grad.