Vulkan poklanja 8. marta

U susret Osmom martu, prazniku žena, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo  najlepše poklone za svoje čitaoce! 

Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate proizvod iz kozmetike Golden Rose.

Izaberite neki od najnovijih naslova i obradujte svoje dame:

1. Romansa u Budimpešti, Roža Gaston

2. Paša od kuhinje, Sajgin Ersin

3. Ljubila sam Tolstoja, Peni Rid

Akcija traje od 28. februara do 14. marta 2019. godine.

Romansa u Budimpešti 

Knjiga za ljubitelje zanimljivih ljubavnih priča smeštenih u prelepoj Budimpešti

Keti Dunai je uspešna poslovna žena i ima život kakav se samo može poželeti. Iako baš i nema mnogo vremena za sebe, zbog problema sa porodičnim imanjem moraće da ostavi glamur i brzi život Menhetna i otputuje u Budimpeštu. Opušteni ritam ovog grada joj prija, a dok uživa u hotelskom bazenu, pažnju će joj privući Jan, zgodni Danac sa kojim će provesti šest čarobnih dana. Kada se zbog posla hitno vrati u Njujork, Jan želi da daju šansu njihovoj vezi, siguran da će njihova ljubavna priča preživeti i van privatnosti hotelske sobe u Budimpešti. Ali ne razdvaja ih samo okean: rastrzana između karijere i ljubavi, Keti mora da ostavi za sobom prošlost kako bi otvorila srce čoveku koji je podsetio na to šta je prava sreća.

Paša od kuhinje 

Knjiga za ljubitelje intrigantnih i raskošnih istorijskih priča

Paša od kuhinje ima redak dar u Otomanskom carstvu, jer vlada aromama, ukusima i začinima, kojima utiče na srca, um i zdravlje ljudi koji okuse njegove đakonije. Dok putuje u razne gradove carstva, od Topkapi saraja do Aleksandrije, on od najboljih kuvara uči kulinarske veštine, ali i magiju začina i uticaj zvezda.Kada upozna prelepu igračicu, vatrenu robinju Kamer, poželeće da sa njom podeli budućnost. Njihovu sreću ugroziće gazdarica Siri, a mladi kuvar će se naći pred teškim zadatkom… Da bi spasao ljubav svog života haremske sudbine, moraće da pronađe način da se vrati u Veliku kuhinju i svoj kulinarski talenat pretvori u moćno oružje.

Ljubila sam Tolstoja 

Prava ljubav i sreća možda nas čekaju iza prvog ugla

Romantična priča Ljubila sam Tolstojaautorke Peni Rid pisana je za sve ljubitelje ruskih klasika. Knjige Peni Rid nalaze se na vrhu svih relevantnih top-lista, a Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ove autorke. Slični naslovi mogu se naći među knjigama Aleksandre Poter, Lorin Vajsberger i drugih. 

Glavna junakinja romana Ljubila sam Tolstojaje Ana, romantična duša koja obožava ljubavne priče sa tužnim krajem, a posebno ruske klasike. Nikada joj nije palo na pamet da izađe na sastanak na neviđeno, sve do tada. Kad se Lukas pojavi, ona shvata da uopšte nije onakav kakvim ga je zamišljala. Iako je visok i zgodan, uopšte ne izgleda kao umetnik. Nakon propalog sastanka, Ana se raduje prvom predavanju iz ruske književnosti. Kad se vrata amfiteatra otvore i on uđe – ovoga puta u odelu – ne preostaje joj ništa drugo nego da poželi da pobegne. Da se sakrije. Ili da jednostavno nestane.