Nina Nesbitt

Vibes – novi muzički festival u Beogradu

Osetite dobre vibracije u Kombank Areni, 23. septembra na novom muzičkom festivalu “Vibes”. Ideja za festival nastala je iz želje da se našoj publici predstave nove nade svetske muzičke scene među kojima je Selah Sue koja je već sa prvim albumom zavela milione slušalaca. Festival je besplatan za đake i studente!

Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu “Vibes” nastupiće i devojka čija pesma “Stay Out” ovih dana ne silazi sa svih top lista, Nina Nesbitt. Listu izvođača upotpuniće svojom energijom i jedan od najpopularnijih domaćih bendova, SevdahBABY.

Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili Index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).

Za sve ostale posetioce, važi jedinstvena cena ulaznica od 1950 dinara ko se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Sve ulaznice kupljene za program Selah Sue su važeće za program „Vibes – Urban Music Festival“.

Organizatori festivala su Kombank Arena, Sky Music i TV Pink.