Bojan Z i Vasil Hadzimanov Pijanisticki Duo Foto I.Grlic 05 e1422400144827

Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić

Dva blistava predstavnika mlađe džez scene regiona, pijanisti Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić, održaće zajednički koncert 1. februara na Kolarcu.

Za spektakl na Kolarcu, ova dva afirmisana umetnika brižno su odabrala repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija kao i poznatih dela savremene muzike.

Vasil i Bojan su svojim muzičkim radom postavili standarde u modernoj muzici, mešajući džez sa balkanskim muzičkim nasleđem.

Obojica imaju vrlo uspešne karijere i brojne autorske albume i nagrade. U svojim bogatim karijerama obojica su sarađivali sa velikanima džez scene i savremene muzike.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Kako je najavljeno, ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici. Na koncertu će gostovati domaći DJ tandem Rahmanee & Uce, što će učiniti ovaj koncert zanimljivijim i dinamičnijim svima koji vole različite muzičke stilove.

Umetnici su za ovu priliku izjavili: „Radujemo se putovanju kroz razne muzičke predele i zajednička najskrivenija i najprefinjenija osećanja“.

Cene ulaznica su od 1.000 do 1.300 dinara. Karte za VIP mesta, koja će ovom prilikom biti na samoj bini, mogu da se kupe na blagajni Kolarca po ceni od 1.600 dinara.