Urban and 4 online baner e1408479480166

Urban&4 na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a

Po drugi put u klubu BitefArtCafe, ali prvi put na letnjoj sceni na Kalemegdanu, nastupiće Damir Urban sa svojim bendom u četvrtak, 21. avgusta.

Bend  ima novi album koji će delom i predstaviti publici na beogradskom koncertu. Međutim, album još uvek nije formalno izašao, pošto su se planirane promocije upravo preklopile sa poplavama koje su zadesile čitav region. Urban je procenio da je neprimereno hvaliti se novim pesmama i trošiti prostor u medijima, već je stvarno zasukao rukave i pomagao u skupljanju pomoći, a izdanje i promocije se očekuju sredinom oktobra.

Krajem prošle godine, Urban&4 su nastupili u zimskom klubu BitefArtCafe, a publika se uverila u reputaciju koja prati harizmatičnog pevača.

Jedan je od onih muzičara koji ostave celog sebe na sceni, koji su toliko u vezi sa publikom, da imate utisak da čitav koncert u nju uranjaju, onda zaista i uđu među publiku, a publika ih pridržava dok pevaju na barskoj stolici. Ovako je izgledao ekstatičan koncert u zimskom klubu.

Nastupi Urban&4 su sinonim za spontanost i pravo su osveženje u moru isceniranih koncerata i hladnih tejničara, a kažu da je njihova tajna samo u jednom… neverovatno vole muziku koju sviraju. Jedan od najprepoznatljivijih, a najmanje pretenciozan muzičar iz regiona, upravo je i jedan od retkih koji svojim vokalom i doživljajem muzike dotakne apsolutno svaku osobu na koncertu.

Baš iz tog razloga publika BitefArtCafe-a će imati posebno zadovoljstvo da se nađe lice u lice sa ovim vanserijskim umetnikom po drugi put i to na letnjoj sceni na Kalemegdanu.

Cena za prvi kontigent karata (prvih 300 karata):
800 dinara za gonji deo kluba, bliži bini
500 dinara za donji deo kluba, dalji od bine

Prodaja karata svakog dana 10-22 h
petak i subota 10-04h
Bitefartcafe summer stage, Kalemegdan, teniski tereni