home

Upoznajte junake animiranog filma Kod kuće 3D

„DreamWorks Animation“ je objavio uvodni četvorominutni film kao najavu za novu animiranu avanturu „Kod kuće 3D“ koja nam u bioskope stiže u decembru, a biće sinhronizovana na srpski.

Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je zasnovana na dečijoj knjizi Adama Reksa iz 2007. godine „Pravi smisao Smekdeja“ (The True Meaning of Smekday).

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Tip uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

U originalnoj verziji filma „Kod kuće 3D“ glasove junacima pozajmili su Džim Parsons (Jim Parsons), Rijana (Rihanna), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Stiv Martin (Steve Martin). Režiju potpisuje Tim Džonsons (Tim Johnson), dok su producenti filma Kris Dženkins (Chris Jenkins) i Suzan Buirgi (Suzanne Buirgy).

Iz studija „DreamWorks Animation“ najavljeno je da će svetska zvezda Rijana uraditi muziku za animiranu komediju „Kod kuće 3D“, koja će vas dobro nasmejati u decembru!