musicology cover

Upoznajte domaće snage Musicology festivala

MaraQYa i Vasil Hadžimanov bend se pridružuju misiji Musicology festivala 24. i 27. jula. Bend MaraQYa će nastupiti prvog dana festivala pre Nikole Kontea, dok će Vasil Hadžimanov bend uvesti publiku u svet džeza pre švedske atrakcije “Dirty Loops”.

Musicology festival nastao je kao ideja da se ljubiteljima kvalitetne muzike na našim prostorima pruži mogućnost da čuju nešto novo, drugačije i pre svega kvalitetno, što će ove godine i postići nastupima Nikole Kontea, Maria Biondija, Kezaje Džouns i globalne atrakcije “Dirty Loops”.

Svako veče, nastupu inostranih zvezda predhodiće nastupi ništa manjih zvezda iz Srbije i regiona.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Prvi potvrđeni izvođači su MaraQYa, koja će imati čast da otvori prvi Musicology festival pre Nikole Kontea i Vasil Hadžimanov bend koji je logična uvertira koncertu švedske atrakcije “Dirty Loops”, poslednjeg dana festivala.

Ovogodišnji program Musicology festivala predvode izvođači koji su u poslednjih godinu dana izbacili nov materijal ( Nikola Konte- “Free Souls”, Mario Biondi- “ Sun”, Kezaja Džouns- “Captain Rugged” i Dirty Loops- “Loopified”), pa tako ni domaće snage festivala kreativno ne zaostaju.