Photo Philippe Metsu Imbert Nice2012 21 e1409073178124

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou

The Royal Horse Gala, jedinstveni akrobatski šou sa 20 konja na sceni, održaće se po prvi put u Srbiji, 25. i 26. oktobra u Kombank Areni, sa predstavom ”Pegasus”!

The Royal Horse Gala je spektakularna predstava puna magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode konji lipicaneri, luzitano konji, andaluzijski, arapski i frizijski konji iz 5 najelitnijih svetskih škola jahanja!

Ovaj senzacionalni program je videlo preko milion ljudi u celoj Evropi i predstavlja omiljenu zabavu za celu porodicu, kako za mlade tako i za starije.

The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu.

Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog jubileja u maju 2002. pod nazivom “Svi kraljičini konji” u kojoj je učestvovalo 1000 konja!

The Royal Horse Gala ”Pegasus” je predstava puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uživati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta!