poster eng

The International Belgrade Singers

Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju koncert horske muzike, koji će se održati 5. juna od 19h u Dečjem kulturnom centru, pod nazivom “Muzika doseljenika: putovanje tradicionalne muzike u Novi Svet”.

Prihod od koncerta namenjen je Materinskom Domu, organizaciji socijalne zaštite majki sa decom. Ova služba pruža smeštaj mladim majkama koje nemaju gde da odu, kao i zdravstvenu negu za majke i decu.

Hor “International Belgrade Singers” je neprofitna organizacija koja prikuplja sredstva za lokalne socijalne ustanove održavanjem koncerata. Članovi hora dolaze iz 16 različitih zemalja i pevaju na nekoliko jezika.

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe strane Atlanskog okeana. Tradicionalna muzika je izvršila veliki uticaj na modernu muziku kao što je džez i bluz. Hor “The International Belgrade Singers” vas poziva na ovo muzičko putovanje u kojem ćete čuti pesme iz Francuske, Engleske, Nemačke, Škotske, Irske i Ukrajine.

Cena karata za odrasle: 700,00 RSD i za decu 400,00 RSD.