fbpx

Tajna lepote azijskih žena u novoj ekskluzivnoj Mission liniji proizvoda

Avon donosi ekskluzivnu japansku liniju Mission za negu kože licai premijerno otkriva efikasnost ritualakojima se ove žene decenijama pridržavaju. Jedna od prvih asocijacija na žene iz Japana, jeste njihova baršunasta koža lica, kojoj danas svaka moderna žena teži. Zbog toga neretko tragamo za proizvodima koji će nam pružiti taj porcelanski,„glass skin“ efekatna licu i otkriti tajnu superiorne nege žena Dalekog istoka. Za razliku od žena sa ovih podneblja, Japanke biraju linije koje sadrže nekoliko proizvoda, kako bi kroz rituale u kojima maksimalno uživaju, svojoj koži dale potrebnu negu i potpuno hidrataciju.

Mission čine dve linije proizvoda izuzetnog kvalitetakoji se kroz rituale, strpljivo nanose u slojevima, jedan po jedan. Svaki sloj pojačava efikasnost prethodno nanetog proizvoda, čime se stvara celina čiji rezultat jeste upravo podmlađena koža lica.

Mission Y je odgovor na sve potrebe kože žena u 30-im koje primećuju prve znake starenja.Temelji se na trostruko fermentisanom kvascu- bogatom izvoru vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidansa. Mission Eclat je tu da zadovoljisve potrebezrele kože dama – 40+i vrati joj glatkost i elastičnost, poboljša hidrataciju, zaštiti je i smanji bore. Odlikuju je napredne tehnologije, luksuzne formule, kao i dragoceni prirodni sastojcikao što je ekstrakt nevena i morskih algi.

Upustite se u misiju na besprekornu kožu uz Mission proizvode i rituale koje vam ekskluzivno ove jeseni donosi Avon.

Mission Y iMission Eclat proizvodi premijerno su dostupni uz Avon brošuru, kao i na sajtu www.avon.rs.