fbpx

Studirajte na francuski način

Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, Francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju četvrti Putujući studentski sajam 2013 koji ove godine polazi iz Beograda. Sajam će biti održan u ponedeljak, 4. novembra od 10h do 17h u Rektoratu  Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1.

Studenti će ovom prilikom moći da dobiju sve korisne informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijskim programima u regionu.

Sajam će u holu Rektorata okupiti brojne predstavnike francuskih univerziteta, rukovodioce francuskih ili frankofonih studijskih programa u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj ili Crnoj Gori, kao i predstavnike Frankofone univerzitetske agencije i Tempus i Erasmus Mundus programa.

Na mladima je da iskoriste ovaj sajam da bi se dobro pripremili za univerzitetsku 2014/2015. godinu i zato je potrebno da dođu da se informišu o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim programima i mogućnostima finansiranja studija!

Francuski institut u Srbiji će tom prilikom raspisati i konkurs za dodelu STIPENDIJA za univerzitetsku 2014/2015. godinu.