Entoni 1

Srpski Entoni Kidis ispod Brankovog mosta

Entoni Kidis je i sam priznao da mu je Under the bridge jedna od omiljenih pesama iz opusa Red Hot Chilli Peppera, pa je možda najbolji način da upoznate srpskog Entonija da dođete upravo “Ispod mosta”, ali Brankovog!

Najangažovaniji srpski tribute bend čuvenih Red Hot Chilli Peppers-a će u četvrtak (5. 11 ) nastupiti, kako i kaže njihova čuvena pesma, “Ispod ( za ovu priliku – Brankovog) mosta” (Under The (Branko’s) Bridge) ,u klubu Peron u Savamali.

Ova RHCP ekipa veoma često ima gigove u inostranstvu (Rusija, Dominikana, Švajcarska, Francuska, region… ), a u Beogradu svira svega dva ili tri puta godišnje, tako da će ovo biti retka prilika da se uživo čuju Californication, Can’t stop, Scar tissue, Otherside i drugi hitovi.

Ono što karakteriše ovaj tribute sastav je to što članovi zaista veoma podsećaju na originalnu postavu benda. Najupečatljiviji je pevač Anthony Kiedis, odnosno Ivan Ristanović, a veoma su verni i Flea (Branislav Pavlović), kao i Chad Smith (Dragan Jovanović) i J. Frusciante (Nenad Jelenković).

A za prave fanove Peppersa posebna poslatica će biti to što ovi momci izvode i pesme koje pravi RHCP ne svira live, a to su numere sa albuma One Hot Minute.

Svirka počinje od 22 sata, a ulaz je 200 kinti.

Dan kasnije za pultom je Marko Gangbanger, a sutradan gradski mag plesne muzike Ognjen Krstić.