STS 1 e1415359411137

Seven That Spells direktno iz budućnosti

Nakon uspešne godine i evropskih turneja, Seven That Spells, verovatno najznačajniji space-rock bend u regionu nastupiće i u Srbiji 20. decembra. Bend je u vrhunskoj koncertnoj formi pa možete očekivati ultimativni rock’n’roll događaj. Arhetipsko muzičko iskustvo direktno iz budućnosti.

Koncert će se održati u Klubu Doma omladine Beograda, a ulaznice će biti u prodaji na ulazu u klub na dan koncerta od 7 uveče. Prvih 77 posetilaca biće u mogućnosti da kupi ulaznicu po povlašćenoj ceni od 400, ostali po ceni od 600 dinara.

Seven That Spells će svirati po prvi put u Beogradu u specijalnom izdanju: proširenoj postavi sa dva seta bubnjeva, još jednom gitarom i klavijaturama (ukupno petoro ljudi na bini).

Moderan, agresivno-psihodelični zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napeve; Seven That Spells dolaze iz 23. veka gde je rock mrtav. Ti putnici kroz vreme i dimenzije svojim povratkom nastoje da spreče tragičan ishod dosadne istorije. Svi bitniji evropski festivali psihodelične muzike, turneja po Japanu, stalne EU turneje te 11 izdanja za svetske izdavačke kuće samo su neki od mnogih žigova udarenih u intergalaktički pasoš benda iz Hrvatske.

Organizator koncerta je Digimedia PR, medijski sponzori su Balkanrock.com, NocturneMagazine.net i MetalSerbia.com.