seksi koncert za dame chippendales 51

Seksi koncert za dame – Chippendales

7. mart, Dom sindikata

Muška plesna trupa Chippendales pružiće damama 7. marta u Domu sindikata, jedinstvenu zabavu. Poznati po svom provokativnom, erotskom plesu momci iz Chippendalesa klasične fantazije pretvoriće na sceni u egzotična iskušenja pozivajući dame iz publike da im se pridruže na sceni.

Momci u Beograd dolaze već 5. marta a slobodno vreme iskoristiće za obilazak grada ali i pripreme za nastup odlascima u solarijum i teretanu u blizini hotela. Plesači se pridržavaju svog strogog režima priprema gde god da se nalaze i ne propuštaju teretanu u kojoj svakog dana ostaju više od tri sata a tako će biti i u Beogradu.

Chippendales publici u Srbiji poručuje: „Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.”

„Kad je naš nastup u pitanju, biće to pravi ljubavni koncert, seks koncert tokom kojeg ćete se smejati, zabavljati i slaviti muško telo”. – izjavio je Brajan Čan, član ove trupe.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Chippendales je osnovan 1970. godine a kvalitet njihovih koreografija i izvođenja dali su im zvanje prve profesionalne muške plesne trupe po čemu se izdvajaju od ostalih, običnih striptiz trupa.

Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

Ulaznice su u prodaji po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće” Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.