Klub čitalaca Arhipelag logo

Sajam posle Sajma

Povodom uspešnog nastupa na 63. Beogradskom sajmu knjiga, Arhipelag nagrađuje čitaoce organizujući akciju Sajam posle Sajma. Tokom trajanja akcije članovi Kluba čitalaca Arhipelagi oni koji to postanu tokom narednih dana mogu da kupe knjige Arhipelaga po sajamskim cenama.

Arhipelagovaakcija Sajam posle Sajmatraje do 9. novembra. Akcija se odnosi na sve knjige u izdanju Arhipelaga, uključujući i knjige koje su premijerno predstavljene na Sajmu knjiga u Beogradu.

Popuste čitaoci mogu ostvariti u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem posredstvom sajta www.arhipelag.rsili e-maila: klub@arhipelag.rs. Za sve porudžbine čiji iznos prelazi 2.000 dinara poštarina je besplatna.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih jedanaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Samo u toku proteklog Sajma knjiga u ovaj klub se učlanilo blizu 1000 novih članova. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.