ritam nereda ilustracija 1
Foto: Bojan Hohnjec

Ritam Nereda u Novom Sadu

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Ritam Nereda posle uspešnog koncerta u Beogradu kreće seriju koncerta po regionu, dok samostalni koncert u Novom Sadu koji će se održati subotu 16. aprila u klubu The Quarter.

Ovo će biti novosadska promocija albuma “To nisi ti” koji je prošle godine izašao pod okriljem kuće Nocturne media. Njima će se pridružiti dva sjajna benda – KBO! iz Kragujevca i Kolaps iz Novog Sada.

Bend početkom marta kreće seriju koncerata po regionu na kojem će promovisati aktuelni album, a neki od gradova koji su za sada zakazani su Sarajevo, Lukavac, Požarevac, Beč, Ljubljana, Zemun, Pančevo, Valjevo i Subotica.

“Sigurni smo da će ovo veče biti za pamćenje. Naši prijatelji iz Studija Berar će se pobrinuti da zvuk i svetlo budu do sada ne zapamćeni u ovom klubu, a na nama je da zajedno sa vama napravimo atmosferu o kojoj će se pričati dugo posle koncerta”rekli su momci iz Ritma Nereda.

Ulaznice za koncert su puštene u prodaju putem sajta www.gigstix.com i to po sledećim cenama:

Prvih 100 ulaznica košta 500 dinara, nakon toga cena staje 600, dok će na dan koncerta ukoliko ostane ulaznica koštati 800 dinara.