Freelancer Training ELANCE

Prezentacija Elance platforme za rad putem Interneta

Američki kutak u Domu omladine biće mesto gde će se predstaviti Elance platforma za rad putem Interneta. Prezentacija je besplatna i njen početak je zakazan za 17:30, u ponedeljak 13. oktobra.

Prezentaciju će voditi Tamara Gavrić, mobilizator koji sarađuje sa kompanijom Elance na području Srbije, i sama dugogodišnji uspešni korisnik ovog servisa i freelancer. Prisutni će biti u mogućnosti da pitaju sve što ih zanima. Ulaz je slobodan.

Elance je vodeća svetska platforma za rad putem interneta i pionir u današnjoj freelance revoluciji. Danas više od 800,000 firmi i 3 miliona frilensera koristi Elance u više od 170 zemalja. Inovativne svetske kompanije, male firme i novoosnovane kompanije koriste Elance bazu talenata, praveći timove softverskih inženjera, programera aplikacija, veb i grafičkih dizajnera, kopirajtera, istraživača tržišta, analitičara podataka, marketing stričnjaka za društvene medije, agenata za korisničke servise i drugih profesionalaca. Godišnje se više od million frilens poslova obavlja preko Elance-a, različitih kategorija. Najveći deo zarade frilensera iz Srbije dolazi upravo iz IT i kreativne industrije, a procenjuje se da je potencijal mnogo veći s obzirom da su, prema dosadašnjim statistikama, frilenseri sa područja Srbije visoko-kotirani kao odgovorni i kvalitetni saradnici.