LAAF

PREMIJERA NOVE TINEJDŽERSKE HOROR SERIJE: LAK KAO PERO

Sve epizode uzbudljive tinejdžerske horor serije „Lak kao pero“(Light as a Feather) stigle su na HBO GOtačno na vreme za Noć veštica. Priča počinje kada naizgled bezazlena dečija igra “Lak kao pero, čvrst kao daska” krene naopako i pet tinejdžerki koje su je igrale počnu da umiru baš onako kako je tokom igre predviđeno, a preživele devojke moraju da otkriju zašto su postale mete.

Lijana Liberato, Hejli Ram, Adžiona Aleksus, Brijen Ju i Pejton List predvode mladu glumačku ekipu, a pridružuju im se Dilan Sprejberi, Džordan Rodrigez, Brent Rivera, Čači Gonzales i Aleks Lang.

„Lak kao pero“ je horor triler sa natprirodnim elementima, zasnovan na priči Zoi Arsen koja je pročitana više od 2,9 miliona puta na platformi Wattpad. Gledaoci kroz deset epizoda prate Makenu Brejdi čiji srednjoškolski život deluje idealno – ima odlične ocene, popularna je i uskoro ide na prvi sastanak sa dugogodišnjom simpatijom. Situacija se menja kada misteriozna nova devojka Vajolet Simons odluči da se pridruži Makeni i njenim drugaricama na Noć veštica, kada zajedno igraju dečiju igru „Lak kao pero, čvrst kao daska“, na koju je bačena mračna kletva. Devojke počinju jedna po jedna da umiru, a na Makeni je da shvati šta Vajolet planira i da je zaustavi pre nego što još neko izgubi život.