FTWD Gallery image 1 e1437052378769
Kim Dickens as Madison, Cliff Curtis as Travis, Alycia Debnam Carey as Alicia and Frank Dillane as Nick - Fear The Walking Dead _ Season 1, Cast - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

Premijera: Fear the Walking Dead

 

AMC kanal i globalna AMC televizijska mreža najavili su premijerno emitovanje prve epizode jedne od najviše očekivanih serija ovog leta, Fear the Walking Dead za ponedeljak, 24. avgust u 3h, po lokalnom vremenu. Ova produžena epizoda biće prikazana u istom terminu kada i američka premijera na AMC kanalu, a gledaoci će imati priliku da je pogledaju i u repriznom terminu od 22h istog dana.

Od prve epizode, AMC kanal će emitovati seriju “Fear the Walking Dead” sa srpskim prevodom.

Svih šest epizoda prve sezone biće emitovane u ovim terminima, istovremeno sa američkom premijerom i reprizirane istog dana u 22h, dok se finale serije u Centralnoj i Ističnoj Evropi očekuje 6. oktobra.

“Nestrpljenje fanova serije Fear the Walking Dead dostiže vrhunac, i veoma smo srećni jer možemo svima da pružimo priliku da epizode gledaju u isto vreme, kada je i američka premijera” – izjavio je Brus Takman (Bruce Tuchman), predsednik kompanije AMC i Sundance Channel Global.”Bilo da su u Hong Kongu, Beogradu ili Sao Paolu, AMC gledaoci će moći da se pridruže putovanju i dožive početak zombi apokalipse zajedno.”

“Robert Kirkman (Robert Kirkman), Dejv Erickson (Dave Erickson), fantastični pisci, producenti, glumci i ekipa koja je oživela seriju Fear the Walking Dead su se svojski potrudili da iznedre potpuno drugačiji i uzbudljiviji serijal” – rekao je Čarli Kolier (Charlie Collier), predsednik kompanije AMC i Sundance u Americi. “Serija nas vraća u zastrašujući period uspona zombi apokalipse, čija je polazna tačka život nekoliko porodica. Posle godina planiranja i rada, od svetske premijere nas deli samo šest nedelja, i jedva čekamo da čujemo kakvi su utisci gledalaca širom sveta.”