IMG 20150508 WA0000 e1431349245424

Premijera: Čekajući ministra

Premijera dugo očekivane predstave “Čekajući ministra”, sa popularnom pevačicom Anom Kokić u glavnoj ulozi, zakazana je za četvrtak 14. maj, u 20 časova, na Sceni Akademije 28.

U pitanju je urnebesna komedija za koju će se tražiti karta više. Ovaj i više nego duhovit i savremen tekst izvodi sjajna glumačka ekipa koja će vas nasmejati do suza! Po prvi put u pozorištu imaćete priliku da vidite sjajnu Anu Kokić, koja svojim talentom i smislom za humor obara sa nogu.

Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik, Bratislav Zaguz, ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom – ministrom u Vladi Srbije. Čekajući ministra, troje ljudi se potpuno neočekivano zatiču u neobičnoj situaciji, istim povodom ali sa različitim ciljevima: dizajner enterijera, Mario Stajler, i konobarica Lidija, nezainteresovana da pomogne u sređivanju kafane, besomučno se svađaju dok novi “gazda” pokušava da ih natera da otpočnu sa poslom i pripremama za ministrov dolazak. Da li će i kako ministar biti dočekan, zavisi od mnogo faktora, a ljudski faktor će, kao i u stvarno životu, i u ovoj komediji biti presudan.

Uloge: Ana Kokić, Milan Pajić, Semir Gicić
Režija: Marija Puškarov Popović
Tekst: Semir Gicić

Reprize predstave: 17. i 31. maj u 20h.
Cena ulaznice za premijeru iznosi 800 din. a za reprizna igranja 600 din.