Predavanje Dragana Babića

Predavanje naslovljeno Borba za život na Webu danas, Dragan Babića biće održano  u četvrtak, 21. januara, u 17:30 h u Novoj Iskri. Ulaz je slobodan.

U svom predavanju  naslovljenom Borba za život na Webu danas, Dragan će pričati o njegovom dosadašnjem radu i novim tendencijama u okviru interfejs dizajna. Takođe predavanje će se posvetiti i Draganovom putu od samostalnog freelansera do osnivača zapaženog dizajn studija koji danas ima tri zaposlena i veliki broj klijenata iza sebe.

Superawesome je mali dizajn studio iz Novog Sada, nastao 2007. godine, i za vreme svog postojanja uslužio je na desetine domaćih, i još više internacionalnih klijenata. Fokus rada I ekspertiza studija je interfejs dizajn, mada je polje delovanja samog studija šire i dotiče i tradicionalni grafički dizajn, ilustraciju, i front-end razvoj. Superawesome se uvek trudio da ne postane full-service agencija, kao i da se specijalizuje za jednu stranu rada koja bi se trebala uložiti da bi nastao jedan digitalni proizvod (dizajn), a da razvoj, programiranje, i sve što ide uz to ostave nekom drugom. Što im je upravo i omogućilo da ostanu mali, visoko stručni, nezavisni, kao i profitabilni.

Dragan Babić je UX i UI dizajner koji živi i radi u Novom Sadu. Osnivač je zapaženog Superawesome studija, jedne od najboljih domaćih UI/UX dizajn agencija, gde se uglavnom bavi stvarima koje niko drugi neće da radi, ali sebe i dalje naziva dizajnerom.