Početak sezone na Tvrđavi

Nakon zimske pauze, od subote, 21. marta 2015. godine, otvoreni objekti na Beogradskoj tvrđavi (Rimski bunar, Sahat kula i Veliki barutni magacin) ponovo će svakodnevno biti dostupni za posetioce.

Ulaznice za sve objekte mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvđavi: Galerija Beogradske tvrđave u Stambol kapiji, Kula Nebojša i Rimski bunar, kao i u Turističkom info centru TOB (Knez Mihailova 5).

U svakom od četiri otvorena objekta posetioce će svakodnevno čekati prezenteri Beogradske tvrđave, koji će ih upoznati sa objektima, istorijskim okolnostima i razlozima njihovog nastanka, kao i sa postavkom koja se nalazi u njima.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Osim pojedinačnih karata, JP “Beogradska tvrđava” nudi posetiocima i kupovinu objedinjene ulaznice za sve objekte na Beogradskoj tvrđavi (Kulu Nebojšu, Sahat Kulu, Rimski bunar i Veliki barutni magacin) po ceni od 400 dinara, čime se ostvaruje popust od 33.3% (puna cena za 4 pojedinačne karte je 600 dinara), a za studente, đake i penzionere cena je 300 dinara.

Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Sahat Kula, Rimski bunar i Veliki barutni magacin otvoreni su svakodnevno od 10.00 do 17.00 časova, a Kula Nebojša radi od srede do nedelje od 10.00 do 17.00 časova.