Foto Primenjeni atelje e1409520884846

Počeo upis u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra Beograd

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Vrata svih studija i ateljea Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8) biće otvorena od 1. do 15. septembra. Deca i mladi, uzrasta od 3 do 23 godine mogu u toku ovog perioda da zavire u svet kulture, oprobaju se u različitim vrstama umetnosti i pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat.

Studiji, ateljei i programi koji se mogu posetiti su: Likovn iatelje, Atelje za primenjenuumetnost, Radionica animiranog filma, Studio za proširene medije, Radionica izrade scenskih i odevnih predmeta, Radionica stripa i karikature, Filmskaradionica, Muzička igraonica, Hor DKCB, Škola pevanja „Nađi svoju zvezdu”, Škola solo pevanja, Škola džez pevanja Katarine Kačunković, Škola klavira, Škola gitare, Studio glume i kulture govora, Pozorišna radionica na engleskom jeziku, Baletski studio, Baletska igraonica, Sport za najmlađe „Sportić”, Joga za decu i roditelje, Kreativno zabavište, Psihološko savetovalište.

Informacije o radu ovih škola i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 011 32 42 011 ili 011 32 42 012, putem mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturn i centar Beograd u Takovsku 8. Detaljnije o programima DKCB može se naći na sajtu www.dkcb.rs.