Plesno vece na Sava Promenadi 2

Plesno veče na Sava Promenadi

Posetioce Sava Promenade u predstojećim letnjim večerima očekuje bogat zabavni program! U nedelju, 23. jula, sa početkom od 18 časova, na platou ispred BW Residences nastupiće dve najpoznatije „street style“ plesne grupe iz Beograda – 2Hot4Stage i Elite Society.

Plesači će svojim umećem i talentom šarmirati i zabavljati prisutne i tako im prirediti sjajan ugođaj. Osim toga, biće održani i otvoreni treninzi za sve zainteresovane, što će program učiniti još dinamičnijim.

Zabava će doživeti kulminaciju tokom plesnog takmičenja 1na1 u kombinovanim „street style“ kategorijama, koje će započeti u 20 časova, uz podršku DJ-a Munje. Iako ovo nije prvo veče posvećeno muzici i plesu na Sava Promenadi, svakako će biti posebno po tome što će posetioci biti i aktivni učesnici. Naime, svim zainteresovanima biće podeljeni kartoni na kojima će upisivati ocene, i baš kao pravi žiri, oni će odlučivati o pobedniku koga očekuju vredne nagrade!

Grupe koje će se predstaviti, 2Hot4Stage i Elite society, čine mladi, talentovani ljudi koji svoju umetnost izražavaju kroz takozvane „street“ stilove plesa. Prvenstveno usmereni ka hip-hop kulturi, njihovi nastupi su puni energije i ljubavi prema scenskom pokretu, te će atmosferu zasigurno dovesti do usijanja.

Ako ste željni dobrog plesa, muzike, ritma i nasmejanih lica, očekujemo vas u nedelju na Sava Promenadi!