image002 2

Old school all star

Ovo nije prvoaprilska šala – najbolji muzički znalci u petak 1. aprila u Soul Society-u! Očekuje vas duhovita i šaljiva svirka – kao što prvi april, kao koncept, nalaže. Biće zastupljeni različiti stilovi džez muzike, drugim rečima – svaki ljubitelj džeza će za sebe naći po nešto.

Ekipa u sastavu:
Jelena Jovović, vokal
Vasil Hadžmanov, klavijature
Predrag Peđa Milutinović, bubnjevi
Bojan Ivković, perkusije
Strahinja Banović, truba
Milan Pavković, kontrabas
vam poručuje: “Želimo u petak i sami da se iznenadimo!” 

Cena ulaznice: 300 dinara.

Grupa iskusnih muzičara HANA V. & THE SOULFUNK DIVISION, koju čine: Hana Vučićević-vocal / Vladimir Pejović-vocal / Srđan Tanasković-keys / Dragan Ivanović-bas / Dragan Gagi Heinrich-guitar / Mladen Dragović – drums, okupila se oko ideje da zagruva muziku koju voli, a koja je mešavina raznih pravaca: soula, fanka, džeza, hip hopa i roka. Na repertoaru će biti Jill Scott, Meshell Ndegeocello, Bilal, D’Angelo, ali i Living colour i Screaming Headless Torsos, i još mnogo vrhunske muzike.

Hana V, srpski vokal i kantautor, svoju klupsku karijeru počinje sredinom 90 ih godina. Poznata je po energičnom nastupu i raskošnom glasu, kao i hitu Are you ready koji je napravila sa svojom grupom Speed limit ,a koji je obeležio novo poglavlje srpske elektro scene. Nastupala je i sarađivala sa Lazar Tošić kvintetom, Vasil Hadžimanov bendom, Big bendom RTS-a, bendovima Speed limit i J.U.S.T, Sunshine i mnogim značajnim klupskim muzičarima ovdašnje džez scene.

Cena ulaznice: 200 din.