kst

NOVA SCENA FEST: 4 dana za prijavljivanje

Festival bendova koji je već po objavljivanju konkursa probudio veliko interesovanje među muzičarima NOVA SCENA FEST održaće se u bašti KST-a 24. septembra. Rok za prijavljivanje ističe 1. septembra u 23:59 časova, a glavni uslov za učešće je da bend ima bar tri autoske pesme.

NSF je koncipiran i zamišljen kao oaza kvalitetne autorske muzike i okupiće grupe koje su predstavnici nove scene u srpskoj muzičkoj industriji.

Suorganizator festivala je beogradski studio BLAZE koji će pobedniku, koga svojim glasovima bira publika, pokloniti snimanje i produkciju jedne pesme.

Takođe, KST će omogućiti da jedan ili više bendova sa festivala nastupi na jednoj od KST-ovih manifestacija u narednih godinu dana.

Festival je, takođe,  pomogao i studio za probe Soundgarden, koji će drugoplasirani bend nagraditi besplatnim terminima za probe.

Rok za prijavljivanje ističe 1. septembra u  23:59 časova, a glavni uslov za učešće je da bend ima bar tri autoske pesme.

U prijavi je potrebno navesti ime benda, grad odakle bend dolazi, godinu osnivanja, imena članova benda, značajnije nastupe… Obavezno je da se uz prijavu dostave 3 autorske pesme (studijski snimak ili snimak sa koncerta ili probe. Predselekciju izvršiće organizatori u saradnji sa producentima iz muzičkog studija BLAZE.

Učesnici svoje prijave mogu slati na e-mail: novascenafest@gmail.com